Yerli malı haftasında Pera'yı ziyaret ettiler

Başakşehir Koleji ana sınıfı öğrencileri dün saat 11.00'da Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Pera Pastanesi imalathanesini ziyaret etti. Ustalarla birlikte börek ve pasta yapan minikler doyasıya eğlenirke

GÜNDEM 16.12.2016 20:33:00 0
Yerli malı haftasında Pera

İŞLETME SAHİBİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Başakşehir Koleji anasınıfı öğrencileri Pera Pastanesi imalathanesini 3,4,5 yaş öğretmeleri ve İngilizce öğretmeni nezaretinde ziyaret etti. İmalathane girişinde gerekli dezenfektan ürünlerini kullanan minik öğrenciler imalathane içerisinde çalışan ustaları meraklı gözlerle izledi. Yerli ürünlerin nasıl yapıldığının gösterilmesi ve yerli malı bilincinin oluşturulmak istenmesi  amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydeden öğretmenler, Pera Pastanesi işletmecisi Şahin Aktürk'e teşekkür etti.

 

İKRAMDA BULUNULDU

 

Düzenlenen ziyarette minik öğrencileri konuk ettikleri için ayrıca bir mutluluk duyduklarını ifade eden işletmeci Şahin Aktürk, yerli malı haftası bilincinin minik öğrencilere anlatılması hususunda yardımcı oldukları için sevindiklerini ifade etti. İşletme adabına uygun ve hijyen koşullarının muntazam olduğu imalathanede dezenfektan malzemeleri minik öğrenciler kullanarak  ustalara zaman zaman yardım etti. Ziyaret sonunda minik öğrencilere pasta ve börek ikramında bulunuldu.

 

Haber / Celal KARAKURT