İmar yönetmeliği eğitimleri devam ediyor

Trakyakent Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği ortaklığında organize edilen belediye personeline yönelik eğitim çalışmaları devam ediyor. "İmar Yönetmeliği ve Teftişlerde Dikkat Edilecek Hus

GÜNDEM 16.12.2016 20:24:00 0
İmar yönetmeliği eğitimleri devam ediyor

MEHMET ŞİMŞEK DENİZ BİLGİ VERDİ

 

Programda konuşmacı olarak yer alan Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğretim Üyesi Mehmet Şimşek Deniz, toplantının düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederek, personel ile birlikte burada olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

PERSONELİN SORULARI YANITLANDI

 

Eğitim programının ilk oturumunda `İmar Yönetmeliği' konusuna değinen Deniz, ikinci oturumda ise `Teftişlerde Dikkat Edilecek Hususlar' konusunda eğitime katılanları bilgilendirdi. Deniz, programın son bölümünde eğitim konusuna yönelik personelin sorularını da yanıtladı.

 

BELEDİYE PERSONELİ BİLGİ ALDI

 

Eğitim çalışmasında, Trakyakent Belediyeler Birliği'ne bağlı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Süleymanpaşa, Şarköy, Muratlı, Marmaraereğlisi, Malkara, Ergene, Kırklareli, Lüleburgaz, Vize, Pehlivanköy, Kavaklı, Kaynarca, Büyükmandıra ve Büyükkarıştıran Belediyeleri personeli bilgilendirildi. 

 

Marmara Haber