Sizleri asla unutmayacağım

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı son Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı'na atanan Metin Kubilay, dün saat 11.00'da ilçeden a

GÜNDEM 15.12.2016 21:08:00 0
Sizleri asla unutmayacağım

KUBİLAY’I UĞURLAMAYA GELDİLER

 

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan eşyalarını toparlayan Metin Kubilay’ı uğurlamaya gelenler arasında İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nı temsilen Albay Ali Atay, Merkez Komutan Vekili Piyade Üsteğmen Kenan Sezgin, AK Partili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Gaziler, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve muhtarlar, Şehit aileleri ve STK temsilcileri yer aldı.

 

İLK OLARAK BASINLA VEDALAŞTI

 

İlk olarak Kaymakamlık makamında ilçede görev yapan basın kuruluşlarının temsilcileri ile vedalaşan ve hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra Kaymakamlık Toplantı Salonu’ndaki gaziler ve şehit aileleri ile vedalaştı. Çerkezköy’de basın mensupları ile koordineli bir şekilde çalışmaya ve basının yaptığı her türlü eleştirel haberi dikkate almaya özen gösterdiğini belirten Kubilay, “Çerkezköy merkezli Marmara Gazeteciler Derneği resmen kuruldu. İnşallah sizleri kendi yerinizde ziyaret etme imkanım olur. Sizleri de dernek olarak Sultanbeyli de ağırlamaktan büyük onur duyacağım” diye konuştu.

 

SİZLERİ ASLA UNUTMAYACAĞIM

 

Şehit aileleri adına kısa bir konuşma yapan Şehit Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy, “Bizim için yaptıklarınızı asla unutmayacağız. Siz gidiyorsunuz ama yüreğiniz burada bizimle kalacak. Bunu biliyoruz. Biz sizi çok sevdik” dedi. Çerkezköy’de görev yapmanın gurur verici olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay ise “Çerkezköy’ü, sizleri asla unutmayacağım. Ben artık kendimi bir Çerkezköylü olarak addediyorum. Biz burada kocaman bir aile olmayı başardık” ifadelerini kullandı.  

 

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

 

Kaymakam Kubilay daha sonra tek tek tüm katları dolaşarak Çerkezköy Kaymakamlığı kurum amirleri ve çalışanları ile vedalaştı. Kaymakamlık personeline özverili çalışmaları için teşekkür eden Kaymakam Matin Kubilay, “Çerkezköy sizlere emanet. Bu şehri hak ettiği noktalara getirmek, eğitim ve sağlıkta marka kent yapmak için çalışmalara devam edin. Birlikte çok güzel işler yaptık. İnşallah benden sonra çok daha iyi işler yapacaksınız” dedi. Duygusal anların yaşandığı vedalaşma sonrasında Çerkezköy’e son kez el sallayan Kaymakam Kubilay, makam aracına binerek ilçeden ayrıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ