Meclis Toplantısı'nın ikinci bileşimi gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı kapsamında, düzenlenen Aralık 2016 Dönemi II. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında, Yılmaz İçÃ?

GÜNDEM 15.12.2016 21:00:00 0
Meclis Toplantısı

KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Toplantıda gündem maddeleri görüşülürken, komisyon raporlarına ait dosyalar da meclise sunularak karara bağlandı. Toplantıda ayrıca gündemde yer alan konularla ilgili, Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi grubu üyeleri tarafından karşılıklı öneri ve görüşler de ifade edildi.

 

TEKİRDAĞ İÇİN DAHA DA ÇALIŞMALIYIZ

 

Kadir Albayrak da meclis üyelerine teşekkür ederek, üyelerin önerileriyle ilgili değerlendirme ve düşüncelerini iletti. Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde yaptığı çalışmalarla ilgili de "Büyükşehir Belediyesi dâhil olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımız ve üyelerimizle kol kola vererek Tekirdağ için, şehrimizin daha da gelişmesi ve büyümesi için çalışmalıyız" ifadesini kullandı. Başkan Albayrak, toplantının sonunda oturumda hazır bulunan üyelere teşekkürlerini iletti.

 

Marmara Haber