1 gecede 4 yeri soydular

Kimliği henüz belirlenemeyen 3 hırsızlık şüphelisi, Saray'da bir gecede Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, 2 emlakçı ve 1 de dershaneye girdi. Polis, hırsızlık olaylarının ardından kayıpl

GÜNDEM 15.12.2016 20:54:00 0
1 gecede 4 yeri soydular

KAPILARIN GÖBEKLERİNİ PATLATARAK İÇERİ GİRDİLER

 

Hırsızlık şüphelilerinin ilk durağı ilçeye bağlı Ayazpaşa Mahallesi Nazırlar Sokak’ta faaliyet gösteren Saray Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Oası oldu. Gece saatlerinde kapı göbeğini kırarak içeri giren 3 şüpheli, içeride bulunan laptop ve LCD televizyonu çalarak Oda’dan ayrıldı. Şüpheliler daha sonra ilçeye bağlı Yeni Mahalle Vize Caddesi’ne geçerek burada faaliyet gösteren iki emlakçı dükkanını gözlerine kestirdi. Aynı yöntem ile emlakçı dükkanlarına da giren şüpheliler, buralardan da laptop ve LCD televizyonları çalarak kaçtı.

 

ŞÜPHELİLER KAYIPLARA KARIŞTI

 

Şüphelilerin Saray’daki son durağı ise Kemalpaşa Mahallesi Vize Caddesi’nde eğitim öğretim veren bir dershane oldu. Dershanenin de kapı göbeğini kırarak içeri giren şüpheliler daha sonra kayıplara karıştı. Olay yerinde gerekli incelemelerini yapan Saray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 3 şüphelinin en kısa sürede yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Hırsızlık olayları ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ