Albayrak'ın Şarköy mesaisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü'nün (TESKİ) Şarköy'de yaptığı yatırımlar ve DSİ tarafından yapılan Çokal

GÜNDEM 15.12.2016 20:49:00 0
Albayrak

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Şarköy Kent Müzesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Danışmanlar Şeref Çetin, Neşat Erdoğan ile diğer yetkililer de hazır bulundu. Kadir Albayrak toplantı sırasında, Teski Genel Müdürü Şafak Başa ve Şarköy İlçe Müdürü Özlem Ertekin’den TESKİ’nin Şarköy’deki çalışmaları ile bilgi aldı.

 

VATANDAŞ SUSUZ KALMASIN DİYE ÇALIŞIYORUZ

 

Burada bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ DSİ Çokal Barajı yaptı ve içme suyu isale hattı döşedi. Şarköy’ün yanısıra Gelibolu Eceabat da buradan su alıyor. Fakat Şarköy hatlarında hep arıza çıkıyor. TESKİ, sorumluluk alanında olmadığı halde, vatandaşlarımızı susuz bırakmamak için arızlara müdahele ediyor. Ancak çıkan arızalardan vatandaşlarımız TESKİ’yi sorumlu tutuyor, ama TESKİ buralardan sorumlu değil, biz sadece vatandaşımız susuz kalmasın diye yardımcı oluyoruz” dedi.

 

Marmara Haber