"Saldırının hedefi Türkiye'nin varlığıdır"

Tekirdağ  AK Parti İl ve ilçe teşkilatları, mahalle başkanları ile birlikte İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşları anmak üzere Süleymanpaşa'da bir ar

GÜNDEM 14.12.2016 19:17:00 0

PROGRAMA ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

 

Süleymanpaşa’da bir salonda gerçekleşen anma töreni saldırıda şehit düşenler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması  ile başladı. Program, okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Anma programına AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, il ve ilçe yönetimleri, belediye meclis üyeleri ve Tekirdağ’daki 352 mahalle başkanı katıldı.

 

TERÖR KANLI YÜZÜNÜ BİRKEZ DAHA GÖSTERDİ

 

Anma programında ilk konuşmayı AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel gerçekleştirdi. Yüksel konuşmasında, ““Bu saldırının hedefi birliğimiz, bütünlüğümüz, istikrarımız ve yeni anayasamızdır. Terör örgütleri ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, hangi tuzakları, hangi planları kurarlarsa kursunlar, Türkiye’ye diz çöktüremeyeceklerdir” dedi. Yüksel, yaptığı açıklamada İstanbul’daki hain terör saldırısını kınadı. 44 kişinin yaşamını yitirdiği, 155 yaralının olduğu kanlı terör saldırısının Türkiye’nin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne karşı yapıldığını belirten Yüksel, “Terör kanlı yüzünü bir kez daha İstanbul’da göstermiştir. Güvenlik güçlerimiz ve sivilleri hedef alan bu kanlı eylemin asıl hedefi milletimizin birliği, siyasi iradesi ve yeni anayasadır. Doğrudan hedefi Türkiye’nin varlığı ve ülkenin lideridir” ifadelerini kullandı

 

TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER

 

Türkiye’nin pkk, DEAŞ ve FETÖ örgütlerinin hedefinde olduğunu vurgulayan Cüneyt Yüksel, “Güvenlik güçlerimiz bu bilinçle 24 saat tedbir alıyor ve milletimizin güvenliği için adeta seferber oluyor. Ancak söz konusu terör örgütlerinin bu süreçte Türkiye’nin huzurunu ve istikrarını bozmak için çabası var. Buna dair istihbaratlar değerlendirilmekte ve tedbirler alınmaktadır. Ancak maalesef hain ve kalleşçe yapılan bu kanlı terör eylemlerine de ülkemiz, milletimiz ve güvenlik güçlerimiz maruz kalmaktadır. Allah’ım şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar versin. Allah ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozsun, bizlere birlik ve beraberlik versin. Terör örgütleri ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, hangi tuzakları, hangi planları kurarlarsa kursunlar Türkiye’ye diz çöktüremeyeceklerdir. Bu vesile ile kanlı terör eyleminde hayatını yitirenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

 

CÜNEYT YÜKSEL’E TEŞEKKÜR

 

Programda söz alan AK Parti mahalle başkanları ise, böyle bir dönemde birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini vurgulayarak, programı organize eden İl Başkanı Cüneyt Yüksel’e teşekkür ettiler.

 

Marmara Haber