CHP nöbetçi polislerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, 10 Aralık'ta İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısını kınadıklarını belirtmek ve güvenlik güçlerine

GÜNDEM 14.12.2016 19:13:00 0
CHP nöbetçi polislerle buluştu

BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİNDE BULUNDU

 

CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, önceki gece Çerkezköy Gazi Polis Merkezi’ni ziyaret ederek, nöbet tutan polislere başsağlığı dileğinde bulundu. Camcı, İstanbul’da yaşanan terör saldırısında şehit olan polislerin ve vatandaşların acısını yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

 

BERABERLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ

 

Başkan Engin Camcı buradaki konuşmasında, "Güvenlik güçlerinin her zaman yanındayız. Ülkemizin birliği ve dirliği için gözlerini kırpmadan 24 saat görev yapan polislerimizin her zaman yanında olacağız. Bizler sizlerden aldığımız güçle ayakta duruyoruz. İstanbul’daki patlama, milletimizi ve ülkemizi hedef alan bir patlamaydı. Ama hainler unutmasın ki bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Askerimiz ve polisimiz bunları hak etmiyor. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız. Gönlümüz sizlerle. Bir kez daha bu alçak ve hain saldırıyı lanetliyor, hain saldırıda şehit olan polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi CHP heyeti ziyaretleri sırasında nöbet tutan polislere kumanya ikramında bulundu.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN