Kapaklı yükselmeye devam edecek

Kapaklı Samsunlular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Burada birlik, beraberlik içerisinde yaşadığımız takdirde, Kapaklıâ€??

GÜNDEM 14.12.2016 18:54:00 0
Kapaklı yükselmeye devam edecek

ŞEHİTLER UNUTULMADI

 

Dernek lokalinde düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yanı sıra İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ergene Samsunlular Derneği Başkanı Şükrü Kırıkçı, Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı, SATİVES Başkanı Erol Buz, Havzalılar Dernek Başkanı Zalif Çavdar, Alaçamlılar Dernek Başkanı Muhterem Büyükkeskin, Tokatlılar Dernek Başkanı Yusuf Orçun Demir, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Dernek Ağası Şenol Batum, Samsunlu İş Adamları ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Kahvaltı öncesinde İstanbul’da yaşanan hain bombalı saldırıda şehit olan polis ve vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif okundu. İlçe Müftüsü İsa Aktaş eşliğinde de dualar edildi.

 

KİMSENİN BURNU KANAMAZ

 

Katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Önder, İstanbul Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı yakınında yaşanan bombalı saldırıda şehit olan polis ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Program Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın konuşması ile devam etti. İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan bombalı saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Mandalı, “Bu gün Samsunlu hemşerilerimiz birlik ve beraberlik örneği sergiliyor. İlçemize Anadolu’nun 4 bir yanından, özellikle köylerden yoğun göç geliyor. Bizler Kapaklı’yı birlik beraberlik içerisinde yönettiğimiz takdirde hiç kimsenin burnu kanamaz” dedi.

 

ÖNEMLİ SAMSUNLU YATIRIMCILAR VAR

 

Kapaklı’da 20 bin hektarlık alana hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Mandalı, “Karaağaç da bize bağlandı. Bazıları etnik kökenlerini oraya yansıtmaya çalıştı. Bizler de onlara bu hareketlerinin kültür çatışmasına neden olabileceğini söyledik. Ne mutlu ki Karaağaç Mahallesi sakinlerimiz bizi anlamaya başladı” dedi. Samsunluların Kapaklı’da büyük bir çoğunluğa sahip olduğunu söyleyen Mandalı, “Ticari anlamda önemli Samsunlu yatırımcılar var. İlçemize istihdam katmaya çalışıyorlar. Burada birlik, beraberlik içerisinde yaşadığımız takdirde, Kapaklı trendi yükselmeye devam edecek. Kapaklı ilçe olduysa bu sizlerle beraber oldu. Sizler bizi desteklediniz ve ilçe olduk” diye konuştu. Konuşmalar sonunda Kapaklı Samsunlular Derneği Şölen Ağası Şenol Batum’a, İrfan Mandalı, İlçe Müftüsü İsa Aktaş ve Dernek Başkanı Mustafa Önder tarafından ağalık kupası verildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ