Yine soba yine ölüm

Çerkezköy'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aileden 6 yaşındaki Fadime N.P. hayatını kaybetti, eşi ve 3 çocuğu ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÜNDEM 14.12.2016 09:19:00 0
Yine soba yine ölüm

BABAYA KOMŞULARI HABER VERDİ

 

Olay dün gece saatlerinde Çerkezköy’e bağlı İstasyon Mahallesi Ergin Sokak’ta bir ikamette meydana geldi. İddiaya göre baba Mehmet P. gece işe gitti. Sabah saatlerinde baba Mehmet P.’yi telefonla arayan komşuları, “Sizin çocuk bu sabah okula gitmeyecek mi? Evdekileri telefonla aradık fakat cevap veren yok” dedi. Bunun üzerine paniğe kapılan baba Mehmet P., işten çıkarak apar topar evine gitti. Kapıyı açtığında içerisinin dumanaltı olduğunu göreb baba, hemen evin camlarını açarak havalandırmaya çalıştı. Karşılaştığı manzara karşısında eli ayağı birbirine dolanan baba Mehmet P. 112 ekiplerine haber verdi.

 

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Sobadan çıkan dumandan etkilenen aile bireylerinden 34 yaşındaki anne Tülay P., 14 yaşındaki Duygu P., 12 yaşındaki Ferhat F. P. ve henüz 7 aylık olan Murat B. P. haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 6 yaşındaki Fadime N.P. ise ambulansla Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırıldı. Anne ve 7 aylık bebeği de Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından Özel İrmet Hastanesi’ne sevk edilirken; 14 yaşındaki Duygu P. ve 12 yaşındaki kardeşi Ferhat F. P. ise yoğun bakıma alındı. 6 yaşındaki Fadime N.P. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ