Çerkezköy Kışa hazır

Ocak ayı öncesinde don ve buzlanmalara karşı gerekli tedbirleri alan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, kış aylarında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak için tüm hazırlıkların tamamlandığın?

GÜNDEM 13.12.2016 20:43:00 0
Çerkezköy Kışa hazır

BU KIŞI HİÇBİR OLUMSUZLUK YAŞAMADAN ATLATACAĞIZ

 

Çerkezköy Belediyesi olarak, kış mevsiminde etkili olabilecek kar yağışı ve buzlanmalara karşı gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden yetkililer, “Kış hazırlıkları kapsamında 30 kişilik ekiple 24 saat esasına göre çalışmalar yürütülecek. Bununla ilgili gerekli planlamalar ilgili birimler tarafından gerçekleştirildi. İnşallah bu kışı hiçbir olumsuzluk yaşamadan atlatacağız. Vatandaşlarımızdan da kış mevsiminde karşılaşabilecekleri olumsuzluklara karşı şimdiden gerekli tedbirleri almalarını bekliyoruz” dedi.

 

DEPODA 70 TON TUZ VE 25 TON DA SOLÜSYON VAR

 

Geçen yıl kış çalışmaları kapsamında 90 ton tuz ve 20,5 ton solüsyon kullanıldığını hatırlatan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Şu an itibariyle belediyemize ait depolarda 70 ton tuz ve 25 ton da solüsyon bulunmaktadır. Ayrıca 4 adet tuz serpme aracı, 4 adet kar küreme aracı ve 1 adet de solüsyon aracı araç parkurumuzda kullanıma hazır bir şekilde beklemektedir” ifadelerini kullandı.

 

ZABITA SÜREKLİ DEVRİYE GEZECEK

 

Kış mevsiminde şiddetli kar yağışı ve buzlanma olaylarında özellikle rampalar ve Atatürk Viyadük’ünde meydana gelebilecek buzlanma olaylarına karşı ekiplerin periyodik aralıklarla gerekli kontrolleri yapacağını ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Buzlanma olaylarında tehlike arz eden bölgeler sürekli devriye gezen zabıta ekiplerimizce düzenli periyotlarla kontrol edilecek. Herhangi bir olumsuzlukta hemen Teknik Hizmetler Müdürlüğü’ne bilgi verilecek. Ekiplerimiz de en kısa sürede duruma müdahale edecek” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ