Kavga kanlı bitti

Süleymanpaşa'da iki kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflardan birinin silahına sarılması ile kavga kanlı bitti.

GÜNDEM 13.12.2016 20:38:00 0
Kavga kanlı bitti

4 EL ATEŞ ETTİ

 

Olay geçtiğimiz gün saat 17.00 sularında Süleymanpaşa’da meydana geldi. İddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan G.G. ile F.Ö. yolda yürürken karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma, kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavganın iyice büyümesi üzerine F.Ö. isimli şahıs belinde çıkardığı ruhsatsız silahı G.G.’ye yönelterek 4 el ateş etti. G.G.’yi bacağından yaralayan F.Ö., daha sonra paniğe kapılarak olay yerinden kaçtı.

 

YOLDAN GEÇEN ARAÇ DA HASAR GÖRDÜ

 

Bacağından yaralanan G.G.’ye ilk müdahale, çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı G.G. daha sonra 112 ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. F.Ö. isimli şüpheli ise bir süre sonra kavgada kullandığı silah, şarjör ve 4 adet fişek ile birlikte yakalandı. Olay esnasında aracı ile bölgeden geçen A.Öç isimli şahsın da atılan mermilerden dolayı aracında yaklaşık bin TL’lik maddi hasar meydana geldi. F.Ö. gözaltına alınırken; olayla ilgili başlatılan soruşturma da devam ediyor.

 

Marmara Haber