Ulaş Yurdakul muhtarlarla buluştu

Malkara Belediyesi'nin Muhtarlar Toplantısı geçtiğimiz gün saat 11.00'de Kültür Sarayı'nda gerçekleşti. Toplantıya, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcılar

GÜNDEM 13.12.2016 20:25:00 0
Ulaş Yurdakul muhtarlarla buluştu

TÜRKİYE’NİN 2. BÜYÜK KOMBİNE ET TESİSİ MALKARA’DA

 

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınlarında yaşanan patlama sonucu şehit olan vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan toplantıda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul bir konuşma yaptı. Yurdakul konuşmasında, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Türkiye’deki en büyük 2. Kombine et tesisini Büyükşehir Belediyemiz Malkara’ya kazandıracak. Eğer bir aksilik olmasa da Mart ayı gibi temelini atacağız. Bu sene yaklaşık 150 KM’ye yakın sathi kaplamasa, RSS ve beton, sıcak asfalt yol yapıldı. Parke taş çalışmalarımız, özellikle alt yapı çalışmasının olduğu yerlerde devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

 

PRESTİJ CADDESİ DİZAYN EDİLİYOR

 

Hürriyet Caddesi’ndeki çalışmaların sona yaklaştığını belirten Yurdakul, “Çalışmaların bitmesine on beş yirmi günlük süreç kaldı. Özellikle kuzey mahallelerimiz ve şehir merkezimizde yaşayan vatandaşlarımızın en büyük sorunu olan Uzunköprü Caddesi ve belediyenin Hükümet Konağı’nın önündeki İsmet İnönü ve 14 Kasım Caddesi’nin ihalesi 22 Kasım’da gerçekleştirildi. Fakat hava şartlarından dolayı Mart ayı gibi inşaatlarına başlayacağız. Uzunköprü Caddesi, 14 Kasım ve İsmet İnönü Caddelerinde yağmur suyu çalışması olacak. Ardından parke taşları sökülüp, asfalt yapılacak. Özellikle Belediye’nin önündeki cadde, mevcut hastanenin önünden Gelincik Anaokulu’na kadar Prestij Caddesi olarak dizayn edilecek. Önümüzdeki yaz da bir aksilik olmazsa, oyun grubu kuramadığımız mahallelerimizdeki oyun gruplarını tamamlayacağız. 2017’nin yazında 12 mahallemizde ulaşımı çözülmüş bir Malkara’da bulaşacağız. Bununla birlikte bizim muhtelif parça parça yatırımlarımız var ve onlar da devam ediyor.” diye konuştu.

 

SORUNLARINIZ İLETİN, ÇÖZÜM BULALIM

 

Ulaş Yurdakul konuşmasında, “Pazar yeri projesinde sona gelindi. Yaklaşık 7000 m2 ticari alan, 240 araçlık otopark ve 700’e yakın tezgah alanı ile Pazar yerini Malkaramıza kazandırmış olacağız. Bizim bu toplantılardaki asıl amacımız sizleri dinlemek. Bizlere mutlaka sorunlarınızı sözlü ve yazılı olarak iletin. Bizim göremediğimiz, sizin yaşadığınız bölgede farklı sorunlar olabilir. Aciliyet durumuna göre sorunlarınızı çözüme ulaştırmaya çalışalım.” dedi. Toplantı mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini iletmesinin ardından son buldu.

 

Marmara Haber