TIR ters yöne girdi

Dün Kapaklı- Çerkezköy yolu üzerinde iki kaza meydana geldi. 5 dakika arayla meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından yol bir süre trafiğe kapandı. Kazalardan biri TIR sürücüsünün ters yÃ

GÜNDEM 13.12.2016 17:42:00 0
TIR ters yöne girdi

ŞOFÖRLERDEN BİRİ ALKOLLÜ ÇIKTI

 

Saat 14.30 sıralarında meydana gelen kazalardan ilki Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Yılmaz A. yönetiminde ki 34 FOE 29 plakalı araç, Organize Sanayi Bölgesi’nden Çerkezköy istikametine dönerek seyir halinde olan Ünal Özdemir idaresindeki 34 PM 5149 plakalı araca arkadan şiddetli bir şekilde çarpması sonucu gerçekleşti. Aynı yönde seyreden 59 FP plakalı araç, çarpışmanın etkisiyle yolda dönen Yılmaz A. (25) idaresinde araca çarpınca üç araçlı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada yaralanan Yılmaz A. ile Ünal Özdemir olay yerine gelen ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Ünal ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.  34 FOE 29 plakalı araç şoförü Yılmaz A.’nın ise alkollü olduğu öğrenildi.

 

ARAÇ ALEV ALDI

 

Yaşanan bu kazanın ardından aynı noktada 5 dakika sonra ikinci bir kaza daha meydana geldi. 34 LM 1918 plakalı TIR şoförü ilk kazadan dolayı trafik akışının zorlanması sebebiyle Kapaklı’dan ÇSOB istikametine döndü. Burada trafik ışıklarından tekrar Çerkezköy istikametine yönelen TIR şoförü ters yöne girerek Kapaklı’ya doğru yöneldi. Organize Köprüsü’nü geçen TIR sürücüsü normal şeridinde seyreden Özgür Aydoğan idaresinde 34 VB 3295 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle başından ve ayağından yaralanan Özgür Aydoğan, çevreden geçen vatandaşlar tarafından aracından çıkarılarak yolun kenarına getirildi. Aracın motor kısmında meydana gelen yangın duyarlı vatandaşlar tarafından kısa sürede söndürülerek olası bir facia da önlenmiş oldu. Yaralı araç şoförleri olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Yaşanan kazanın ardından Çerkezköy Kapaklı yolundaki trafik tek şerit halinde kontrollü olarak sağlandı.

 

Haber / Mehmet AYAN