Vatandaşın TREDAŞ tepkisi

Çerkezköylüler, bir süredir meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle eleştirdikleri TREDAŞ Genel Müdürlüğü'ne, bu kez de ilçe merkezinde enerji nakil hatlarının hala yer altına alınmaması nede

GÜNDEM 12.12.2016 20:42:00 0
Vatandaşın TREDAŞ tepkisi

ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ

 

Birkaç yıl önce Çerkezköy genelinde altyapı çalışmaları başlatan TREDAŞ Genel Müdürlüğü yetkilileri, ilçenin bazı noktalarındaki enerji nakil hatlarını yer altına aldı. TREDAŞ yetkilileri, gerek görüntü kirliliğinden kurtulmak, gerekse daha sağlıklı ve kesintisiz elektrik kullanımını sağlamak amacıyla enerji nakil hatlarının yer altına alındığını belirtmişti. Ana caddelerde çalışmalar tamamlandıktan sonra enerji nakil hatlarının yer altına alınma işlemlerine ara verildi. Son zamanlarda artan enerji kesintileri karşısında çileden çıkan Çerkezköylü vatandaşlar, TREDAŞ yetkililerinden ilçenin kalan noktalarındaki enerji hatlarını yer altına almalarını istedi.  

 

YOLUN BİR TARAFI BAŞKA, DİĞER TARAFI BAŞKA

 

İlçenin bazı noktalarında enerji nakil hatlarının olduğu gibi durduğunu belirten Çerkezköylüler, “Bazı noktalarda ise manzara çok ilginç. Yolun bir tarafından enerji nakil hatları yer altına alınmış; fakat yolun diğer tarafı olduğu gibi bırakılmış. TREDAŞ Genel Müdürlüğü yetkililerinden Çerkezköy’e gereken değeri vermelerini istiyoruz. İlçenin kalan noktalarında da enerji nakil hatlarının yer altına alınmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ