AK Parti'den Kubilay'a veda ziyareti

Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri dün saat 17.30'da, yarın ilçeden ayrılacak olan Kaymakam Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti. AK Parti heyetini makamında ağ?

GÜNDEM 12.12.2016 20:30:00 0
AK Parti

KAYMAKAM BEY'İ İCRAATLARIYLA HATIRLAYACAĞIZ

 

1 Aralık'ta İstanbul'un Sultanbeyli ilçesine tayini çıkan Kaymakam Metin Kubilay'a veda ziyaretleri devam ediyor. Dün AK Parti heyetini makamında ağırlayan Kubilay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti heyetine teşekkür etti. Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullag Öğe, "Kaymakamımız Metin Kubilay Bey'e ilçemize kazandırdığı yatırımlar ve yapmış olduğu icraatlar nedeniyle teşekkür ederiz. Her zaman için vatandaşımıza devletimizin şefkat elini ulaştıran bir mülki amir oldu. Metin Bey'i iyi icraatları ile hatırlayacağız. Gerek Eğitim Kampüsü, gerek halk eğitim kursları ve 15 Temmuz sürecinde vatandaşlarımızla günlerce meydanlarda bize verdiği destek ile hatırlanacak. Tekrar kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Ayrıca Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırıyı şiddetle kınıyor, misliyle karşılık bulacağına inanıyorum. Bu ülke bölünmez" dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

İlçe Kaymakamı Metin Kubilay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hain terör saldırısında şehit olan polislere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diledi. 3 yılı aşkındır Çerkezköy'de görev yaptığını dile getiren Kubilay "Devletimizin şefkat elini, vatandaşlarımıza ulaştırmak için elimizden gelen gayreti göstermeye özen gösterdik. Sizlere de yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim" dedi. Kaymakam Kubilay'a veda ziyareti gerçekleştiren AK Parti heyeti konuşmaların ardından Kubilay'a bir kahve fincanı hediye etti.   

 

Haber / Celal KARAKURT