'Kocamın Nişanlısı' Çerkezkölülerden tam not aldı

''Kocamın Nişanlısı'' isimli tiyatro oyunu önceki akşam saat 20.00'da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde Çerkezköylülerle buluştu. 2 perdeden oluşan oyuna yoğun ilgi olurken, oyun sonunda ÇerkezkÃ?

GÜNDEM 8.12.2016 19:22:00 0

OYUNDA KALABALIK OYUNCU KADROSU BULUNUYOR

 

Ünlü isimlerin yer aldığı ‘Kocamın Nişanlısı’ adlı tiyatro oyunu Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatro severler ile buluştu. Önceki akşam Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahnelenen oyunu Belediye Başkanı Vahap Akay ve tiyatro severler takip etti.  Halk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz sergilenen ‘Kocamın Nişanlısı’ isimli oyununu Sadık Şendil yazarken, yönetmenliğini Ferdi Merter yapıyor. Dev oyuncu kadrosu ile Çerkezköylü tiyatro severlerin karşısına çıkan oyunda Tuğba Özay, Mehmet Çepiç, İpek Tenolcay, Arzu Yanardağ, Serdar Sevtekin ve Aslı Kökçe yer aldı. İzleyicileri zaman zaman güldüren, zaman zaman duygulandıran tiyatro oyunu sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından oyuncular tebrik edilerek, çiçek takdim edildi.

 

OYUN 2 PERDEDEN OLUŞUYOR

 

İki perdeden oluşan ve komedi türündeki oyunun konusu ise şöyle; Bir akşam Çetin Bey barda tanıştığı saf kıza aşık olup nişanlanır ve evlenmek ister. Oysa Çetin, felsefe hocası Leyla ile evlidir. Leyla iki oyuncu tutup kocasını kazanmak ister. Durum iyice karışır ve içinden çıkılmaz bir hal alır.

 

Marmara Haber