Danış taburcu oldu

Çerkezköy'de beton ve  inşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren bir şirketin ortaklarından olan iş adamı Ersin Danış'a önceki gece Çorlu'da silahlı saldırı düz

GÜNDEM 8.12.2016 19:00:00 0
Danış taburcu oldu

SALDIRGANI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

 

Çorlu’da arkadaşları ile birlikte oturduğu sırada yanına Murat G. adlı firari şahsın silahından çıkan 5 kurşundan ikisi ile bacağından yaralanan Ersin Danış arkadaşları tarafından Çorlu’daki bir özel hastaneye kaldırılırken polis olayın ardından 34 ZT 94 plakalı araçla kaçan firari saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı sonrası kayıplara karışan zanlı Murat G.'nin saldırıya yönelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda olayı inkar etmediği gibi kısa sürede polise teslim olacağını paylaşması da dikkatlerden kaçmadı. Ersin Danış, tedavi gördüğü hastaneden akşam saatlerinde taburcu oldu.

 

ADALET YERİNİ BULACAKTIR

 

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Ersin Danış, “Çirkin saldırı bir alacak verecek meselesi değildi. Tehdit ve Şantaj yoluyla gözdağı verilmek istendi. Olay yargıda olduğu için bu aşamada çok şey söylemek istemiyorum. Adalet yerini bulacaktır. Benim siyasi bir kimliğim var. AK Parti’de siyaset yapıyor olmam nedeniyle bu çirkin saldırı sonrası hem şahsım, hem de partimi yıpratmak istediler. Beni üzen budur. Yasal haklarımı saklı tutmak kaydıyla kamuoyunun doğru bilgilenmesi açısından bunun bilinmesini istiyorum. Kaldı ki 30 yılı aşkın süredir Çerkezköy'de ve Çorlu’da süren ticari hayatımızda hem aile olarak hem de birey olarak ticaretimizin ve siyasetimizin kimlerle hangi seviyede olduğunu kamuoyu çok iyi bilmektedir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ