Sizin gibisini görmedik

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy mahalle muhtarları ile birlikte Kaymakam Metin Kubilay'ı ziyaret ederek, Çerkezköy Muhtarlar

GÜNDEM 7.12.2016 19:49:00 0
Sizin gibisini görmedik

“İLÇEMİZDEN GİDECEĞİ İÇİN ÜZÜLÜYORUZ”

 

Metin Kubilay’ın ilçede görev yaptığı günden bu yana ilçe muhtarları ile çok yakın ilişkide olduğunu söyleyen Tahsin Akgün “Sayın Kaymakamımız hiçbir konuda bizleri geri çevirmedi. Her zaman bizlere destek oldu. Muhtarlarla bu denli ilgilenen ve vatandaşlarımızla bu kadar içli dışlı olan bir mülki amir hiç görmedim. İlçemizden gideceğinden dolayı büyük üzüntü içerisindeyiz. Vatandaşlarımız tarafından da çok beğenilen ve büyük takdir gören Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Allah utandırmasın.” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY GELİŞMEYE DEVAM EDECEK”

 

Kubilay ise, ziyaretlerinden ve anlamlı plaketlerinden dolayı, Çerkezköy muhtarlarına teşekkür ederek helallik diledi. Muhtarları yeni görev yerleri olan Sultanbeyli’ye de beklediğini söyleyen Metin Kubilay “Vatandaşlarımızın teveccühü ile seçilen muhtarlarımızı her zaman kendime en yakın çalışma arkadaşları olarak gördüm. Hizmette birliktelik ilkesi doğrultusunda, sizlerle beraber, ilçemizi ve Çerkezköylü vatandaşlarımızı çok severek görev yaptım. Her alanda örnek bir ilçe olmasını istediğimiz Çerkezköyümüz, gelişmeye devam edecek ve bunları duydukça mutlu olacağımı belirtmek istiyorum.” dedi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN