Kaymakam Kubilay 15 Temmuz gazilerini ağırladı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 15 Temmuz gecesi yaşanan kanlı darbe girişimine karşı kendilerini siper eden ve bu uğurda gazi olan Safiye Bayat, Üzeyir Civan ve Musa İlhan'ı makamında ağırladı.

GÜNDEM 7.12.2016 19:46:00 0
Kaymakam Kubilay 15 Temmuz gazilerini ağırladı

BÜYÜK BİR KAHRAMANLIK DESTANI YAZDINIZ

 

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Kubilay, “Sizleri ilçemizde ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Asker üniforması giymiş FETÖ/PDY üyesi hainlerin milli iradeyi gasp etmeye ve ülkemizi teslim almaya teşebbüs ettikleri 15 Temmuz gecesi, sizler canlarınızı hiçe sayarak demokrasi ve hukuk devletimizi savunmak için büyük bir kahramanlık destanı yazdınız. Alçak darbe girişimi 241 şehidimizin mübarek kanları ve 2 bin 194 gazimizin fedakârlığı sayesinde engellenmiştir” ifadelerini kullandı.

 

KAHRAMANLIKLARINIZI GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ

 

Tüm ülke gibi Çerkezköy halkının da vatana, millete, bayrağa, milli iradeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve demokrasiye sahip çıktığını kaydeden Kubilay, “Bizlere düşen, sizlerin bu kahramanlıklarınızı ve yapmış olduğunuz bu şanlı direnişi, bir ibret vesikası olarak bizden sonraki nesillere aktarmak ve anlatmaktır. 15 Temmuz şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak da bizim en asli görevimizdir” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Gökhan TEKER