Ne yaptıysak Allah rızası için yaptık

AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde 2 yılı geride bırakan Abdullah Öğe, "Başımızı öne eğecek hiçbir şey yapmadık, ne yaptıysak Allah rızası için yaptık" dedi.

GÜNDEM 7.12.2016 16:17:00 0
Ne yaptıysak Allah rızası için yaptık

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın 7 Aralık 2014’te yapılan 5’inci Olağan Genel Kurulu’nda İlçe Başkanlığı için Mehmet Can Danyeli ile yarışan ve geçerli 259 oyun 179’unu alarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı olan Abdullah Öğe, görev süresinde 2 yılı geride bıraktı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Abdullah Öğe, “İçinde bulunduğum AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatımızın göreve gelişinin 2.yılını gururla tamamlamış bulunuyoruz. Hak için insana hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş bir siyasi hareket olan AK Parti’de görev yapmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun” dedi.

 

DURMAK YOK YOLA DEVAM

 

Abdullah Öğe şöyle devam etti: “Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımla göreve geldiğimiz Aralık 2014 tarihinden bugüne kadar verilmiş olan tüm görevleri en iyi şekilde ve gayretle yerine getirmeye çalıştık. Başımızı öne eğecek hiçbir şey yapmadık. Ne yaptıysak Allah rızası için yaptık. Bundan sonrada Allah'ın bize nasip ettiği vakte kadar tüm gücümüzle mücadele etmeye gayretle devam edeceğiz. Bu süreçte bize destek olan herkese saygı ve şükranlarımı sunarım. Allah bize, bu aziz millete hizmet etmeyi ve doğru karar vermeyi nasip etsin. Durmak yok yola devam.”

 

Haber / Menşure KARDEŞ