Böylesi şeytanın aklına gelmez

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı meydana geldi. Şüpheli, kiraladığı vinç ile tonlarca ağırlıktaki bir tekstil m

GÜNDEM 6.12.2016 21:51:00 0
Böylesi şeytanın aklına gelmez

ÖNCE KEŞİF YAPTI

 

Olay 30 Kasım Çarşamba günü saat 15.30 sularında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikanın deposunda meydana geldi. İddiaya göre fabrikanın deposunda bulunan piyasa değeri 40 bin dolar olan tonlarca ağırlıktaki tekstil makinesini çalmak isteyen Necmi Y., hırsızlık öncesinde bölgeye gelerek keşif yaptı. Muratlı’da yaşayan 24 yaşındaki Necmi Y., bir süre sonra deponun giriş kapısındaki kilidi değiştirdi. Tekstil makinesini çalmak için bir adet kamyon ve bir adet de vinç kiralayan Necmi Y., tonlarca ağırlıktaki makineyi vinç yardımıyla kamyona yükletip kayıplara karıştı.

 

ŞÜPHELİ ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

 

Tekstil makinesinin çalınma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bir süre sonra olay yerine gelen depo sahibi tekstil makinesinin çalındığını fark edince durumu hemen Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine haber verdi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin soygunda kullandığı kamyonun plakasını tespit etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kamyon plakasından yola çıkarak şüphelinin Muratlı’daki ikametini belirledi. Şüpheli Necmi Y., önceki gece yapılan baskınla yakalanarak gözaltına alındı. Çaldığı makineyi sattığı öğrenilen Necmi Y., dün sabah saatlerinde Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çerkezköy Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ