Türkiye'de ilk olacak

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, basın mensuplarıyla her ay gerçekleştirdiği basın toplantılarına bu ay da devam etti. Baysan, Çorlu Belediyesi'nde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı

GÜNDEM 6.12.2016 21:40:00 0
Türkiye

BELEDİYE HİZMETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Başkan Baysan dün gerçekleşen toplantıda Çorlu Belediyesi’nin yıl içerisinde yaptığı faaliyetleri anlatan bir sunum yaptı. Ayrıca yeni projeler hakkında da bilgi verdi. Kumyol Caddesi’nin “Prestij projesi” kapsamında yepyeni bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Baysan, “Kumyol Caddesi çok daha prestijli ve düzenli bir caddeye dönüştürülecek. Oradaki esnafımız bu düzenlemeden çok memnun kalacak. Bunun dışında Alipaşa Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı üzerinde yeni bir kapalı Pazar yeri kurulacak. 10.612 metrekare kapalı alan içinde 311 pazarcı yeri barındıracak kapalı pazar yerimizde kadınlarımız için fitness salonu, çeşitli etkinliklerin düzenlenebileceği boş alanlar, elektronik atık toplama bantları, açılır-kapanır camlarla birlikte bu kapalı pazar yerimiz Türkiye’de ilk, örnek bir proje olacak” dedi.

 

ÇORLU KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞUYOR

 

En büyük hayallerinden birinin Çorlu’ya yakışır büyük ve prestijli bir gösteri kültür merkezi kazandırmak olduğunu söyleyen Başkan Baysan, “Çorlu, hak ettiği gösteri kültür merkezine kavuşacak. Trakya Gösteri Kültür Merkezi, 6 bin 298 metrekare kapalı alan içerisinde 800 kişilik bir tiyatro salonu, 260 ve 150 kişilik olmak üzere iki adet toplantı ve kokteyl salonu barındıracak” dedi.

 

BAŞKAN YARDIMCILARI DA HAZIR BULUNDU

 

Basın mensuplarının Başkan’a soru sorması ile son bulan toplantıya, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı da katıldı.

 

Marmara Haber