Kırmızıda bekleyen araçlara çarptı

Kapaklı Çerkezköy yolu üzerinde bir aracın, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM 6.12.2016 18:40:00 0
Kırmızıda bekleyen araçlara çarptı

ZİNCİRLEME KAZADA 3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

 

Kaza dün saat 18.30 sularında Kapaklı Çerkezköy yolu üzerinde Yünsa Kavşağı Işıklar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan 59 UY 707 plakalı otomobil, bu sırada aynı istikamet üzerinde kırmızı ışıkta beklemekte olan Utku Acar yönetimindeki 48 GS 231 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 48 GS 231 plakalı otomobil de önünde kırmızı ışıkta bekleyen Erdoğan Çelik yönetimindeki 59 UA 078 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası 59 UY 707 plakalı otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

 

KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

 

Üç aracın da kullanılamaz hale geldiği trafik kazasında Erdoğan Çelik’ın eşi Hafize Çelik (50) ve kızı Özlem Çelik (24) ile 59 UY 707 plakalı araçta bulunan sürücünün arkadaşı yaralandı. Erdoğan Çelik’in eşi ve kızı haber verilmesi üzerine kısa sürede kaza yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer yaralının ise başka bir araca alınarak hastaneye götürüldüğü öne sürüldü. Kaza nedeniyle durma noktasına gelen trafik, araçların çekici vasıtasıyla yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Celal KARAKURT