Kasa hırsızları tutuklandı

Çorlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçede meydana gelen hırsızlık olayının faillerini kıskıvrak yakaladı. İlçede 14 farklı hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen şüphelil

GÜNDEM 5.12.2016 19:39:00 0
Kasa hırsızları tutuklandı

ÇELİK KASAYI ÇALIP KAÇTILAR

 

Olay geçtiğimiz gün Çorlu’ya bağlı Şeyhsinan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre G. Ö. Ö. adlı kişiye ait olan iş yerine giren C.A. ve H.D. isimli şüpheliler, saat 04.30 sularınjda depo kapısından içeri girdi. Şüpheliler işyerinde bulunan çelik kasayı açarak içerisindeki yaklaşık 45 bin TL parayı alarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine harekete geçen polis, güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelilerin kaçmak için kullandıkları aracın plakasını tespit etti.

 

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Şüphelilerin içinde bulunduğu araç yapılan kısa süreli kovalamaca sonucu durduruldu. İfadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen C.A. ve H.D., ilçede meydana gelen 14 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Sağlık kontrolü için hastaneye götürülen şüpheliler daha sonra Çorlu Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheliler C.A. ve H.D. sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Marmara Haber