Trial yarışçıları ödüllendirildi

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen TRAKOFF Mahalli Trial Yarışı ödül törenine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dereceye giren takımlara ödüllerini kendi elleri ile t

GÜNDEM 5.12.2016 19:23:00 0
Trial yarışçıları ödüllendirildi

ÇORLU, TEKİRDAĞ’IN EN GELİŞMİŞ İLÇESİ

 

Çorlu Belediyesi’nin organize ettiği TRAKOFF Mahalli Trial Yarışı'na ilgi yoğun oldu. Yarışlarda birbirinden çekişmeli mücadelelere ve heyecan dolu anlara tanık eden vatandaşlar, Çorlu Belediyesi yönetimini düzenlenen organizasyondan dolayı tebrik etti. Benzer etkinliklerin önümüzdeki süreçte de gerçekleştirillmesi temennisinde bulunan vatandaşlar, “Çorlu, Tekirdağ’ın en gelişmiş ilçesi. Biz de burada yaşayan insanlar olarak bu gibi heyecan ve adrenalin dolu spor dallarını Çorlu’da daha fazla görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

EMEĞİ GEÇENKERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

TRAKOFF Mahalli Trial Yarışı'nda dereceye giren sporcular için önceki gün ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, etkinliğe katılan takımları tebrik ederek dereceye giren takımlara ödüllerini takdim etti. Etkinliğe katılan tüm yarışmacılara teşekkür eden Başkan Albayrak,"Etkinliği gerçekleştiren Çorlu Belediye Başkanımız Ünal Baysan'a ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza ayrıca teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

 

Marmara Haber