Gülerçin personeli yemekte bir araya geldi

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji öğretmenleri ve personeli, Gülerçin Koleji Eğitim kurumları Kurucusu Bülent Gülerçin'in düzenlediği yemek organizasyonunda bir araya geldi.

GÜNDEM 4.12.2016 19:24:00 0
Gülerçin personeli yemekte bir araya geldi

HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

Gabrealı Otel’de Cuma akşamı düzenlenen yemek organizasyonuna Özel Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları kurucusu Bülent Gülerçin ile eşi Deniz Gülerçin, Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenleri ile personel katıldı. Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kolej Müdürü Ömer Kürklü, ”Gülerçin Koleji hizmete girdiği yıldan bu yana hızla büyümeye devam ediyor. Kurumda görev yapan tüm öğretmenlerimiz Gülerçin Kolejinin başarısında katkı sahipleridir. Bizlere her zaman katkı sağlayıp desteği esirgemeyen Gülerçin Kurucusu Bülent Gülerçin’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA SERGİLİYORUZ

 

Gülerçin Eğitim kurumları olarak büyük bir aile olduklarını ifade eden Kürklü, “Hiç bir kurum müdürü böyle güzel bir ortamda çalışma imkanına sahip değildir. Biz burada sıcak bir aile ortamında çok güzel bir çalışma sergiliyoruz. Her kez kendi işini en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyor. Gülerçin’in büyümesinde kurucumuz Bülent Gülerçin olmak üzere siz öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. Bu nedenle sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizle birlikte daha başarılı olacağız.Her ortamda Gülerçin’li olmak ve Gülerçin’de öğretmen olmak farkındalık yaratmaktadır” ifadelerini kullandı.

 

SİZLERLE BİR ARADA OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

 

Ömer Kürklü’nün konuşmasını tamamlamasının ardından kürsüye gelen Özel Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları kurucusu Bülent Gülerçin ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu gece kurumumuzun tüm öğretmen ve personelinin katılımından mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Aslında bu geceyi 24 Kasım Öğretmenler günü akşamı gerçekleştirecektik ancak o tarihte programların yoğun olması nedeniyle bu geceye erteledik. Geciken geceyi bu akşam sizlerle birlikte kutlamanın ve sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içindeyim” dedi.

 

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

 

Elde edilen başarılar sizler sayesindedir diyerek konuşmasını sürdüren Gülerçin, “Siz öğretmenlerimizin ne kadar özverili bir çalışma sergilediğinizi görüyor ve her birinizi çalışmalarınız  dolayısıyla takdirle karşılıyorum. Müdürümüzün de dediği gibi biz Gülerçin olarak büyük bir aileyiz. Bu ailemizi daha da büyütmek için bizler kadar sizlerinde  canla başla katkı sağladığınızı görüyorum ve bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Gülerçin Koleji Eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve personel canlı Müzik eşliğinde geç saate kadar doyasıya eğlendiler. Canlı Müzik eşliğinde oynanan oyunlara Bülent Gülerçin’de eşiyle birlikte eşlik etti.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN