Bozatlı tanışma ziyaretlerini sürdürüyor

Sosyal Güvenlik Kurumu Çerkezköy Müdürlüğü görevine atanan Bülent Bozatlı, tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Bozatlı dün de Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile tanıştı.

GÜNDEM 1.12.2016 21:25:00 0
Bozatlı tanışma ziyaretlerini sürdürüyor

FAYDALI İŞLER YAPMAK İSTİYORUZ

 

Hasan Türkan’ın vekaleten yürüttüğü Sosyal Güvenlik Kurumu Çerkezköy Müdürlüğü görevine atanan Bülent Bozatlı, beraberindeki iş yeri tescil servisi sorumlusu Ruhan Aslan ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ziyarette bulundu. Belediye Başkanlıık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Bülent Bozatlı, bölgedeki kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli çalışarak faydalı işler yapmak istediklerini söyledi.

 

AMACIMIZ HALKA KALİTELİ HİZMET SUNMAK

 

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sürekli istişare içerisinde, büyük bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepimizin gayesi vatandaşlarımıza en kaliteli şekilde hizmet edebilmektir. Amacımız halkımızın hayatını onlar için daha kolay ve rahat hale getirebilmektir” açıklamalarında bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette bölgede yapılabilecek faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ