Çorlu KOM zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Uyuşturucu ile mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri iki farklı adrese yapılan baskınlarda Ã?

GÜNDEM 1.12.2016 21:01:00 0
Çorlu KOM zehir tacirlerine göz açtırmıyor

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Çorlu’ya bağlı Hıdırağa Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığından şüphelenilen iş yerine baskın yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri C.U. isimli şüphelinin üzerinde yapılan aramda 4 fişek uyuşturucu madde ele geçirdi. İçerde bulunan diğer şüpheli N.Ö’ün de üstünü arayan polis şeffaf poşet içerisinde 4 fişek eroin uyuşturucu maddesi, 2 fişek sentetik cannobinoid uyuşturucu maddesi, 108 fişek kokain uyuşturucu maddesi ve 5 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili C.U. ve N.Ö. gözaltına alındı.

 

1 SAAT SONRA BAŞKA BİR BASKIN

 

Bu olaydan yaklaşık 1 saat sonra yine Hıdırağa Mahallesi’nde bir ikamete baskın yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen F.Y.’nin üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada şüphelinin üzerinden 299 fişek eroin uyuşturucu maddesi ve yaklaşık 300 TL para ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Olayla ilgili F.Y. isimli şüpheli de gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

 

Marmara Haber