Kapı duvar olunca müşteriler çileden çıktı

Çerkezköy'de İstasyon Şube olarak faaliyet gösteren bir kargo firmasına gelen müşteriler yaşadıkları karşısında şok oldu. Kapının kilitli olduğunu gören vatandaşlar içeride acil alınmasÄ?

GÜNDEM 30.11.2016 20:03:00 0
Kapı duvar olunca müşteriler çileden çıktı

ÇALIŞANLARIN TOPLU İSTİFA ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

 

Kargo işlemlerini halletmek için Atatürk Caddesi Özer Sokak'ta bulunan kargo firmasına gelen müşteriler, kapının kapalı olmasıyla bir anlık şok yaşadılar. İçeride acil alınması gereken kargolarının bulunduğunu ifade eden müşteriler kapıda birikirken, firma çağrı merkezini aradıklarında ise yetkili ağızlardan net bir ifade duyamadılar. Elektrik kesintisi sebebiyle firma kapılarının kapalı olduğu belirtilse de bazı vatandaşlar firma çalışanlarının toplu olarak istifa ettikleri için firmanın kapalı olduğunu iddia ettiler.

 

MUHATTAP BULAMADILAR

 

Kargo firması önünde adeta çileden çıkan vatandaşlar yetkililerden de net bir yanıt alamayınca duruma isyan ettiler. 15 bin liralık ürününün firmada kaybolduğunu ve bir türlü bulunamadığını ifade eden bir vatandaş, "1 hafta önce gelen ürünümüzü adeta hiç ettiler. Yer yarıldı da içine girdi sanki. Buraya geldiğimizde ise karşılaştığımız manzara sonrası hayretler içinde çağrı merkezini aradık. Fakat elektrik kesintisi yaşandığını için işlem yapılamadığından dolayı firmanın kapalı olduğunu öne sürdüler. Böyle bir saçmalık olamaz" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

ZARARIMIZI KİM KARŞILAYACAK

 

İlçede faaliyet gösteren bir fabrikanın yetkilisi ise, "Bozulan makinemiz için bir parça sipariş etmiştik, kargomuzun çoktan ulaşması gerekiyordu fakat henüz gelmedi. Buraya geldiğimizde ise şok olduk. Tüm işletme bu parçayı bekliyordu, böyle rezalet görmedim. Mallarımızı müşteriye geç göndermek zorunda kalacağız. Bizim zararımızı kim karşılayacak" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT