Eski Devlet Bakanı'ndan Gürkan'a ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı, eski Devlet Bakanı Ayfer Yılmaz'ı makamında ağırladı.

GÜNDEM 30.11.2016 19:58:00 0
Eski Devlet Bakanı

EDİRNE İNSANI ÇOK SICAK

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı, 53. ve 54. Hükümet Devlet Bakanı Ayfer Yılmaz ve beraberinde TOBB Girişimcilik Uzmanı Handan Köse, ETSO Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu eşliğinde, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Edirne Kadın Girişimciler tarafından düzenlenen ‘Girişimciliğin Yol Haritası’ konulu konferans nedeniyle Edirne’de bulunan Eski Devlet Bakanı Ayfer Yılmaz, Edirne’nin soğuk havasına inat, insanlarının çok sıcak olduğunu ifade etti.

 

BELEDİYE BİNASINA HAYRAN KALDI

 

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu eşliğinde, Atatürk Odası’nı ve belediye binasını gezen Yılmaz, Tarihi Edirne Belediye Binası’na hayran kaldığını söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kendilerinin ziyareti için teşekkür ederek, Edirne Belediyesi olarak kadınlara yönelik gerçekleştirdikleri projeleri aktararak, Cumhuriyeti gerçek anlamda payidar kılacak, ayakta tutacak annelerin, kadınların dışarı çıkarak sosyal yaşama karışmasını ve daha da bilinçlenmesini hedeflediklerini ifade etti.

 

Marmara Haber