İşçiler güvenlikli çalışma konusunda bilinçlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı organizasyonu ile düzenlenen `İş Sağlığı ve Güvenliği' konulu eğitim çalışması BüyÃ?

GÜNDEM 30.11.2016 19:55:00 0
İşçiler güvenlikli çalışma konusunda bilinçlendi

“İŞ SAĞLIĞI KURUMLARIN OLMAZSA OLMAZIDIR”

 

Kadir Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı organizasyonu ile düzenlenen `İş Sağlığı ve Güvenliği' konulu eğitim çalışmasında bir konuşma yaptı.  Her kurumda olmazsa olmaz kabul edilen iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin önemini ifade eden Albayrak, "Kurum içi eğitimlere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çok fazla önem veriyoruz. İş sağlığı ve güvenliği konusu da bu eğitimlerin başında geliyor. Belirli periyotlarla düzenlediğimiz bu eğitim her kurumda personelin mutlaka bilinçlendirilmesi gereken bir konu. Bir kurum personelinin hizmet verirken her konuda eğitimli ve bilgili olması gerekiyor. Eğitimlere gösterdiğiniz ilgi ve katılımlarınız için teşekkür ediyor, iyi bir program geçirmenizi diliyorum" dedi.

 

İCLAL ÇENELİ BİLGİ VERDİ

 

Eğitim çalışmasında "İş Sağlığı ve Güvenliği" konusu çerçevesinde İş Güvenliği Uzmanı İclal Çeneli bilgi verdi. Çeneli, el aletlerinin kullanılmasında uyulması gereken tedbirler, ilaçlama, iş makinelerinin kullanımı, temel ilk yardım, yapı işleri, kimyasal yangınlar, tehlikeli kimyasalların oluşturduğu riskler ve patlayıcı ortamlarda, kapalı alanlarda ve ofislerde iş sağlığı ve güvenliği vb. konularını kapsamlı bir şekilde anlattı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Programda, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan ve İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Hikmet Erzincan da hazır bulundu.

 

Marmara Haber