150 bin çocuğun umutları yeşerdi

TEMA Vakfı Edirne İl Temsilcisi Şirin Çoğal, NTV'nin katkılarıyla gerçekleştirilen "Umut Yeşerten Şarkılar" konseri ile 150 bin çocuğun TEMA doğa eğitimlerinden faydalanacağını b

GÜNDEM 30.11.2016 19:51:00 0
150 bin çocuğun umutları yeşerdi

NTV’DEN CANLI YAYINLANDI

 

TEMA Vakfı, Türkiye’nin en sevilen yüzlerini çocuklar ve doğa için bir araya getirdi. TEMA Vakfı’nın 25. yaşının kutlandığı gecede, 3464'e gönderilen SMS'ler ve bağışlarla 150 bin çocuğun doğa eğitimine katkıda bulunuldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şirin Çoğal, “TEMA Vakfı, 25. yaşını, ünlü sanatçıların gönüllü olarak sahne aldığı 25. Yıl Özel Yayını ile kutladı. İş Sanat Konser Salonu’nda gerçekleşen konser programı NTV’den canlı yayınlandı. Tüm şarkıların 'çocuklar' ve 'doğa' için söylendiği Umut Yeşerten Şarkılar konserinde 3464'e gönderilen SMS'ler ve bağışlarla 150 bin çocuğun doğa eğitimine katkıda bulunuldu” dedi.

 

ÜNLÜ SANATÇILAR DESTEK VERDİ

 

Konser programının sunuculuğunu Gülay Afşar ile Yiğit Özşener üstlendi. Programda Aslıhan Güner, Barış Arduç, Birce Akalay, Burak Özçivit, Burak Sevinç, Bülent İnal, Caner Cindoruk, Çağan Irmak, Çiğdem Erken, Engin Altan Düzyatan, Engin Öztürk, Gökçe Bahadır, Hande Doğandemir, Kadir Doğulu, Mert Fırat, Murat Yıldırım, Meltem Yılmazkaya, Mustafa Üstündağ, Selen Öztürk, Sinan Tuzcu, Songül Öden ve Yasemin Allen, ENBE Orkestrası Behzat Gerçeker eşliğinde sahneye çıktı. Proje danışmanlığını Filiz Burhan'ın yaptığı program sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 

BAĞIŞ YAĞDI

 

Yayın esnasında tüm Türkiye’den proje için bağış yapıldı. Şirin Çoğal “Çocuklarımız yaşamı doğadan öğrensinler diye 150 bin çocuğumuzun doğa eğitimi almasına katkıda bulunan tüm Edirneli TEMA Gönüllülerimize ve yerel basınımıza,  Edirne’den ve farklı illerden mesajlarıyla ve bağışlarıyla 25. Yılımızda yanımızda olan desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber