Tartıştığı kişiyi silahla yaraladı

Çorlu'da bir kişiyi silahla ayağından yaralayarak kayıplara karışan şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, ?

GÜNDEM 30.11.2016 19:46:00 0
Tartıştığı kişiyi silahla yaraladı

TARTIŞTIĞI KİŞİYİ AYAKLARINDAN VURDU

 

Olay geçtiğimiz gün Çorlu’ya bağlı Şeyhsinan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre İ.M. isimli şüpheli, daha önceden aralarında husumet bulunan B.Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede alevlenmesinin ardından belindeki silahı çıkaran İ.M., B.Y.’yi ayaklarından vurarak kayıplara karıştı. Yaralı B.Y.’ye ilk müdahale, çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. 

 

KASTEN ADAM YARALAMAKTAN TUTUKLANDI

 

Ayaklarından yaralanan B.Y., 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli İ.M. ise olaydan kısa bir süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada yaralama olayında kullandığı bir adet ruhsatsız silah ile 4 adet mermi ele geçirildi. Şüpheli İ.M., kasten adam yaralamak suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber / Gökhan TEKER