Bozatlı'dan Kaymakam Kubilay'a ziyaret

Göreve yeni atanan Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Bülent Bozatlı, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bozatlı tarafından Kubilay'a çalışma

GÜNDEM 28.11.2016 19:12:00 0
Bozatlı

ÇERKEZKÖY ÖNEMLİ BİR SANAYİ KENTİ

 

Bülent Bozatlı’ya yeni görevinden başarılar dileyen Kaymakam, ““Hızla büyüyen ilçemiz yüzlerce fabrikası ve on binlerce çalışanıyla bölgemizin en önemli sanayi kentlerinden bir tanesidir. İlçemizde hızlı nüfus artışının getirdiği iş yükü dolayısıyla, vatandaşlarımızın Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezimizden hizmet talebi artmaktadır. Bu yönü ile size önemli görevler düşmektedir.” dedi.

 

SGM BİNASI İHTİYACI KARŞILAMADA YETERSİZ

 

Kaymakam Kubilay ayrıca Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası’nın, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerini kapsayan 95 bin’e yakın çalışana sosyal güvenlik hizmeti verdiğini söylerek,“İlçemizde her gün yeni fabrikalar açılıyor. 300 m2 alana sahip mevcut hizmet binası sigortalı sayısının her gün arttığı ilçemizde yetersiz kalıyor. Büyük bir sosyal güvenlik merkezine ihtiyacımız var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun ilçemize yaptığı ziyarette, Sayın Bakanımıza bu konuyu arzettim.” diye belirtti.

 

KUBİLAY’DAN BOZATLI’YA TALİMAT

 

Yeni Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası’nın, Çerkezköy’de Fatih Mahallesi’nde 917 ada, 14 parselde yapılması planlandığını söyleyen Kubilay Metin, inşaat oturumu 7231 m2 olan ve 3 katlı, 2800 m2 kapalı alan üzerinde kurulacak olan hizmet binasının, merkezi bir yerde yapılacak olması ile vatandaşların da daha rahat ulaşacaklarını ifade ederek, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Bülent Bozatlı’ ya çalışmaları takip etmesi için talimat verdi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ