Güllü'den Gürkan'a teşekkür ziyareti

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 28.11.2016 18:56:00 0
Güllü

BAŞKANI YAKINDAN TANIMAK İSTEDİM

 

Edirne Belediyesi öncülüğünde oluşturulan Edirne Kadın Dayanışması’nın organize ettiği konferansa katılmak üzere Edirne’ye gelen Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, “Edirne’de kadına yönelik projelerle ön plana çıkmış bir belediyenin başkanını yakından tanımak ve teşekkür etmek istedim” dedi. Güllü, Edirne Belediyesi’nin toplumsal cinsiyet eşitliğini gözeterek gerçekleştirdiği projeleri yakından takip ettiğini ifade ederek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a duyarlılığı için teşekkür etti.

 

KADINA YÖNELİK PROJELER ARTARAK DEVAM EDECEK

 

Başkan Recep Gürkan, Edirne Belediyesi olarak Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme Projesi ile ödül aldıklarını hatırlatarak, Edirne Belediyesi’nin kadına yönelik projelerinin artarak devam edeceğini belirtti. Gürkan ayrıca, Türkiye’de kadın sorunlarının çözüm noktasında akla gelen isimlerden birisi olan Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü’ye, Edirne Kadın Dayanışması’nın konferansına katılım sağlayarak Edirneli kadınları bilgilendirdiği için teşekkür etti.

 

Marmara Haber