Önce çarptı sonra kaçtı

Çerkezköy'de elektrikli bisikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı acılar içinde 112 ekiplerinin gelmesini beklerken; sürücüsü ise kaza yerinden kaçarak

GÜNDEM 28.11.2016 11:40:00 0
Önce çarptı sonra kaçtı

SÜRÜCÜ KAYIPLARA KARIŞTI

 

Kaza dün saat 09.00 sularında Atatürk Caddesi üzerinde Çerkezköy Belediyesi önünde meydana geldi. İddiaya göre Atatürk Caddesi üzerinden Kapaklı istikametine seyir halinde olan elektrikli bisiklet, bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan yaya yerde acılar içinde kıvranırken; elektrikli bisiklet sürücüsü ise kaza yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

 

BELEDİYE GÖREVLİLERİ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

 

Ayağında kırık olduğundan şüphelenilen yaralı kadına 112 ekipleri gelene kadar müdahale edilmezken; Çerkezköy Belediyesi görevlileri ise başka bir kazaya mahal verilmemesi için kaza yerini dubalarla çevreledi. Yaralı kadına ilk müdahale haber verilmesi üzerine kısa sürede kaza yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı.

 

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

 

Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı kadın ambulansa alınıp 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’na kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan müdahale sonrası yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis şimdi her yerde görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda yayaya çarpıp kaçan elektrikli bisikleti ve sürücüsünü arıyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Gökhan TEKER