Çorlu ayağa kalkacak

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından periyodik aralıklarla gerçekleştirilen Mahalle Toplantıları, Şeyh Sinan Mahallesi Dayanışma Toplantısı ile devam etti. Toplantıda konuşan AK Parti Ç

SİYASET 27.11.2016 21:26:00 0
Çorlu ayağa kalkacak

ÇALIŞMALAR YETERSİZ

 

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nca Şeyh Sinan Mahallesi’nde düzenlenen dayanışma toplantısına AK Partili Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve İl Yönetimi, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ve İlçe Yönetimi, AK Partili Büyükşehir Meclis Üyeleri, Çorlu Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili ile Şeyh Sinan Mahallesi sakinleri katıldı. Mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerinin dinlendiği toplantıda, Çorlu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmaların yetersiz kaldığına vurgu yapıldı.

 

HALK HESABINI SORACAK

 

Toplantıda kısa bir konuşma yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Çorlu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi yapamadıkları hizmetlerle Çorlu’da sınıfta kalmıştır. Çorlu, Büyükşehir ve TESKİ bütçesinden hak ettiği payı alamamıştır. Halk tüm bunların hesabını vakti gelince soracaktır. İşte o zaman Çorlu, AK Belediyecilik ile taşıyacak ve tüm dertlerinden kurtulacaktır” diye konuştu. AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün ise ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Avrupa Birliği ile üyeliği yolunda Türkiye’nin oyalandığını belirten vekiller, her şeye rağmen ülke ekonomisinin büyüyerek geliştiğini kaydetti. 

 

MAHALLE TOPLANTILARI ÇOK ÖNEMLİ

 

Düzenlenen mahalle toplantılarının önemine vurgu yaparak konuşmasına başlayan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ise “Bu toplantılar sayesinde vatandaşlarımızın istekleri ve şikayetlerini net bir şekilde ortaya koyabiliyoruz. Çorlu halkı gerek Büyükşehir gerekse ilçe belediye hizmetlerinden şikayetçi durumdadır. İlçemiz ne Büyükşehir, ne de TESKi’den hak ettiği yatırımları alamamaktadır. Çorlu halkı ayağa kalkacak ve bu gidişe dur diyecektir. İlk yerel seçimde emaneti ehline verecek, Çorlu AK Belediyecilik ile hizmetle tanışacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN