Birlikte nice yıllara

2004 yılında yayın hayatına haftalık olarak başlayan; ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışı ile Tekirdağ'ın ve Trakya Bölgesi'nin nabzını tutan Marmarahaber Gazetesi günlük yayın hayatÄ

GÜNDEM 25.11.2016 17:48:00 0
Birlikte nice yıllara

İLK YAYIN HAYATINA 2004’TE BAŞLADI

 

Marmarahaber Gazetesi olarak günlük yayına başlamamızın 5. Yıldönümünü haber tesislerinde hep birlikte pasta keserek kutladık. Kutlama sırasında kısa bir konuşma yapan Gazeteci Şaban Kardeş, “Bugün Marmarahaber Gazetesi’nin 5. Yıldönümünü kutladık. Fakat gazetenin asıl kuruluş tarihi 2004 yılıdır. 2004 yılında haftalık olarak yayın hayatımıza başladık ve tüm Marmara Bölgesi’nin nabzını tutuyorduk. Daha sonra şartlar elvermediği için haftalık olarak çıkan gazetemizin yayınını durdurmak zorunda kaldık. Marmara Haber Gazetesi 26 Kasım 2012 tarihinden beri günlük olarak yayın hayatına devam etmektedir” dedi.

 

DUYURULMAYANI DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Şaban Kardeş şöyle devam etti: “Bir gazete 364 gün soft haberler yapabilir. Fakat 365’inci gün öyle bir haber yapar ki millet için, çevre için, insan için çok büyük önem taşır. Marmara Haber Gazetesi, yıllardır bölgenin gündemine yön veren haberler yapmaktadır. Bunlardan biri de gerek bürokratların, gerekse bölge milletvekillerinden ses çıkmazken; Çerkezköy ve Vize’de yapılması planlanan Termik Santral tehlikesini kamuoyuna duyurmak oldu. Çerkezköy’de yapılması planlan termik santrali  Çerkezköy halkı ve siyasiler ilk bizden duydu. Kamuda bazen işler ağır aksak ilerler. İnsanların duymak istemeyeceği şeyler gizlenmeye çalışılır. Biz duyurulmayanı duyurmaya devam edeceğiz.”

 

OKURLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bir gazetenin 5 yıl günlük olarak çıkarılmasının hiç de kolay bir iş olmadığını söyleyen gazeteci Şaban Kardeş, “Başta okurlarımız olmak üzere bu gazetenin her gün özverili bir şekilde hazırlanmasında emeği geçen tüm Marmarahaber Gazetesi ekibine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN