1 motosiklette 4 kişi

Çerkezköy'de Atatürk Viyadüğü üzerinde seyir halinde olan sürücüler, gördükleri karşısında adeta şaşkına döndü. Aynı güzergahta yaşları 18'den küçük olduğu tahmin

GÜNDEM 25.11.2016 10:25:00 0
1 motosiklette 4 kişi

ÖLÜMLE BURUN BURUNA

 

Duyarlı bir vatandaşın Marmara Haber Whatsapp ihbar hattına gönderdiği görüntü bu kadar da olmaz dedirtti. Atatürk Viyadüğü üzerinde seyir halinde olan bir motosiklet ile seyahat eden yaşları tahminen 18'den küçük olan 4 kafadar, trafikte adeta ölümle dans etti. Tehlikeli ve kurallara aykırı olarak, her hangi bir koruyucu kıyafetleri ya da kaskları bulunmadan trafikte seyir halinde olan dört kafadar görenleri hayrete düşürdü.

 

YETKİLİLERİ DUYARLI OLMAYA DAVET ETTİ

 

Her an bir faciaya sebep olabilecek kaza riskini gözardı ederek, uyarılara ve şaşkın bakışlara aldırış etmeden yollarına devam eden çocukların durumunu fark edip cep telefonuna sarılan duyarlı bir vatandaş, aracından motosikletli 4 kişinin görüntüsünü kaydederek, 0536 510 8788 numaralı Marmara Haber Whatsap İhbar Hattımıza gönderdi. Duyarlı vatandaş, yetkililerin bu konuda daha duyarlı olmalarını talep etti.  

 

Haber / Celal KARAKURT