Bu kaçıncı arıza

Çerkezköy'de Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi önünde meydana gelen su patlağı tekrarladı. Vatandaş birkaç ay aralıkla aynı nok

GÜNDEM 24.11.2016 22:15:00 0
Bu kaçıncı arıza

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

 

Aynı noktada daha önce birkaç ay aralıklarla defalarca su patlağı meydana gelmiş, TESKİ ekiplerinin onarım işlemlerinin ardından üzeri asfalt ile kapatıldıktan sonra su akışı sağlanmıştı. Geçtiğimiz gün aynı noktada meydana gelen su patlağının ardından vatandaşlar duruma isyan etti.

 

ASBEST BORULARIN DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKİYOR

 

TESKİ arızalı bölgede dün tekrar bir çalışma başlatarak su patlağını onarım işlerine başlasa da vatandaşlar onlarca metreküplük suyun boşa aktığını dile getirerek su israfına sebep olanların derhal bu duruma kesin bir çözüm bulmasını istedi. Yetkililerin yaptığı açıklamada, bölgede bulunan asbest boruların çok eski olduğu için drenajı kaldıramadığından dolayı patlat verdiği bildirildi. Geçtiğimiz yıl Gazi Osman Paşa'da bulunan yer altı su borularının değişebileceği gündeme gelmesine rağmen henüz bir çalışma başlatılmadı.

 

Haber / Celal KARAKURT