İnsanlık ölmüş

Çorlu'da kimliği henüz belirlenemeyen bir sürücünün otomobilin arkasına bağladığı köpeği metrelerce sürükleyerek götürmesine hayvanseverler tepki gösterdi. Köpeğin sürüklenirken çeki

GÜNDEM 23.11.2016 21:18:00 0
İnsanlık ölmüş

HAYVANSEVERLER AYAKLANDI

 

Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesi'nde hareket halindeki 39 EH 155 plakalı otomobilin arkasına bir köpeğin iple bağlanıp sürüklenerek götürüldüğünü gören bir vatandaş o anları videoya alarak sosyal medyada paylaştı. Polisi arayıp bilgi veren aynı kişi videoyu Çorlu Belediye Başkanlığı'na e-mail ile gönderip, sürücüsünün bulunup gerekli işlemin yapılmasını istedi. Otomobil arkasına bağlanarak köpeğin sürüklenmesini gören Doğa ve Hayvanseverler Derneği üyeleri de, internet siteleri aracılığıyla otomobilin plakasını verip, sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Dernek yetkililerinden konuya ilişkin gelen açılmada, "Çorlu'da 39 EH 155 plakalı araç Kore Mahallesi çıkışında meydana gelen olayda şahıs emniyet güçlerine bildirilmişti. Ancak araç durdurulamadığı için köpeğin dururumu belli değil. Açık ihbar niteliğinde olan görüntüleri sıkça paylaşarak bu masum cana bu işkenceyi yapan kişi veya kişilerin plakadan tespit edilmesini, adalet önünde suçlarının cezalarını çekmelerini sağlayalım" ifadeleri yer aldı. Polis ekipleri suç durusu üzerine otomobile bağlayarak köpeğe eziyet eden sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Marmara Haber