Milli Tarım Projesini hayata geçirdik

Bir dizi ziyarete bulunmak üzere Tekirdağ'a gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Danış, "Bakanlık olarak Trakya'ya büyük önem veriyoruz. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştÄ

GÜNDEM 23.11.2016 21:15:00 0
Milli Tarım Projesini hayata geçirdik

PARTİLİLERLE SOHBET ETTİ

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Danış, Muratlı’da AKSA Tarım'a ait bir çiftlikte düzenlenen seminere katılmak üzere Tekirdağ’a geldi. Danış, Türk ve Hollandalı uzmanlarla bir araya gelerek, tarım ve hayvancılık sektörünün geleceğini şekillendirecek çözümleri ve araştırmaları hakkında bilgi verdi. Muratlı’da düzenlenen seminerin ardından AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Danış burada partililerle bir süre sohbet etti. İl yönetiminin Tekirdağ’daki çalışmaları hakkında bilgi alan Danış, daha sonra partililer ile birlikte Tekirdağ Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı ve Tekirdağ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif Baykut’u ziyaret etti.

 

TRAKYA’YA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

 

Gerçekleştirilen ziyaretlerde arazi toplulaştırılması, çiftçiye verilen mazot destekleri, hayvan ıslahları, süt ve sütün kalitelenmesi gibi konularda istişarelerde bulunan Bakan Yardımcısı Danış, “AK Parti ve Bakanlık olarak Trakya'ya büyük önem veriyoruz. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırma kapsamında Milli Tarım Projesini hayata geçirdik” dedi. Danış daha sonra Damızlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan ıslahı ile ilgili detaylar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Tekirdağ Merkez Naip Mahallesine giden Danış, mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerini dinledi. 

 

Marmara Haber