Genç yaşta canına kıydı

Çerkezköy'de 19 yaşındaki genç, iddiaya göre henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı intihar etti. Polis olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

GÜNDEM 22.11.2016 19:58:00 0
Genç yaşta canına kıydı

AV TÜFEĞİ İLE KENDİNİ VURDU İDDİASI

 

Olay önceki gün Çerkezköy’e bağlı Kızılpınar Mahallesi Şenel Sokak’ta meydna geldi. İddiaya göre 19 yaşındaki Berk H., eline aldığı av tüfeği ile evlerinin yanındaki depoya gitti. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı av tüfeği ile kendini vurduğu öne sürülen 19 yaşındaki genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Silah sesini duyar duymaz bahse konu depoya koşan yakınları Berk H.’yi kanlar içinde yerde hareketsiz buldu.

 

JANDARMA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

 

Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri, Berk H’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri depo etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Berk H’nin cansız bedeni önce Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna, daha sonra da İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Berk H.’nin yakınları sinir krizleri geçirirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gökhan TEKER