Edirne ilki gerçekleştiriyor

Edirne Belediyesi, Türkiye'de ilk olacak bir projeye imza atıyor. Birçok kurumun katkısı ile hayata geçicek 'Trafik Adabı' kursunda şoförlere trafikte adap eğitimi verilecek.  Edirne Valisi Günay Ã?

GÜNDEM 22.11.2016 19:43:00 0
Edirne ilki gerçekleştiriyor

BİRÇOK KURUM KATKI SUNUYOR

 

Edirne Belediyesi, Edirne Valiliği, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Edirne Merkez’de faaliyet gösteren 8 adet Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu’nda, şoförlere “Trafik Adabı” kursu verilecek. Edirne’de birçok kurumun bir araya gelmesi ve ortak iş birliği ile oluşturulan proje, Türkiye’de bir ilk olacak.

 

HER ŞEY DAHA HUZURLU EDİRNE İÇİN

 

Trafik Adabı Projesi ile ilgili açıklama yapan Edirne Valisi Günay Özdemir, günümüzde günlük yaşantıda, sosyal hayatta, trafiğin çok önemli bir hale geldiğini ifade ederek, “Geleneklerimizden gelen adabı muaşeret kuralları dediğimiz kuralların, toplu taşımada, günlük yaşantımızda, sosyal hayatımızda, trafikte, iyi bir şekilde uygulanmasını Edirne’de yapmak istiyoruz” dedi.  Vali Özdemir, Edirne Belediyesi,  Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sivil Toplum Örgütleri, Özel Sürücü Kursları ve bütün taraflar olarak Edirne gibi huzurlu bir kentte, huzurunun bozulmaması için önceden tedbir almak amacıyla birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirtti.