Görev yeniden Demircan'ın

7 Haziran 2015 seçimlerinde Saadet Partisi ile yapılan Milli İttifak'tan; 1 Kasım 2015 seçimlerinde de partisinden Tekirdağ Milletvekili Adayı olan BBP İl eski Başkanı Turan Demircan, Genel Merkez'in talimatı

SİYASET 21.11.2016 18:38:00 0
Görev yeniden Demircan

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETMİŞTİ

 

Büyük Birlik Partisi ile Saadet Partisi 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesinde “Milli İttifak” çatısı altında birleşmiş; yapılan seçimde de Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Turan Demircan görevinden istifa ederek Milletvekili adayı olmuştu. Seçimlerin ardından tekrar BBP İl Başkanlığı görevine getirilen Demircan; 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’nde de görevnden istifa ederek ise bu kez BBP Tekirdağ Milletvekili olarak seçimlere katılmıştı. 1 Kasım seçimlerinin ardından ise BBP Tekirdağ İl Başkanlığı görevine Mustafa Çolak getirildi.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

 

1 Kasım Seçimleri’nin üzerinden 1 yılı aşkın bir süre geçtikten sonra BBP Genel Merkezi tarafından Turan Demircan’a görevlendirme yazısı tebliğ edildi. 15 Kasım 2016 tarihinde gönderilen yazı ile Turan Demircan’dan BBP Tekirdağ İl Başkanı olarak yeni bir yönetim oluşturması istendi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Demircan, “Biz hiçbir zaman görevden kaçmadık. Bıraktığımız yerden devam etmek ve BBP bayrağını daha yukarılara taşımak için oluşturacağımız yeni ve dinamik yönetimimizle var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

1 ARALIK’A KADAR AÇIKLAYACAĞIZ

 

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından bir kez daha İl Başkanlığı görevine layık görülmekten dolayı büyük bir gurur yaşadığını sözlerine ekleyen Turan Demircan, “15 Kasım tarihinde görev bize tebliği edildiğinden beri yeni yönetimi oluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 1 Aralık tarihine kadar görüşmelerimizi tamamlayıp Büyük Birlik Partisi’nin yeni Tekirdağ İl Yönetimini açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ