O önergeye bir tepki de Önsel'den

Türkiye'nin gündemine oturan 'Cinsel İstismar Önergesi'ne bir tepki de MHP Tekirdağ İl Başkanlığı'ndan geldi. Başkanlık adına açıklama yapan MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray

GÜNDEM 20.11.2016 19:37:00 0
O önergeye bir tepki de Önsel

“DEVLETİN GÖREVİ ÇOCUKLARIN GELECEĞİNİ KORUMAKTIR”

 

Koray Önsel yazılı yaptığı açıklamada “ Türk milletinin geleceği çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir Türkiye bırakmaya çalışmak yerine, geleceklerinin heder edilmesini sağlayacak AKP milletvekillerinin ortaya attığı sözde yasa teklifini ret ediyoruz.  Dünyanın neresinde böyle bir uygulama görülmüştür? Devletin asli görevi çocukların, kadınların ve tüm fertlerin geleceğini teminat altına almaktır. “ dedi.

 

“BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

 

Bu yanlıştan acilen dönülmesi gerektiğini ve vatan hainleri ile tecavüzcülerin hak ettikleri cezaları alması gerektiğini söyleyen Önsel açıklamasını “Türk milletinin onurunun, şerefinin, izzetinin kimsenin şahsi meselelerine oyuncak yapılamayacağını herkesin idrak etmesi lazımdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu işin sonuna kadar takipçisi olacağımızdan ve bu yanlıştan dönülmesi için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diyerek bitirdi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN