Belediyeden vahşet ile ilgili açıklama geldi

Kapaklı Belediyesi yetkilileri, gazetemizin "Aç kalan köpekler kuğuları parçaladı" başlıklı haberi ile gündeme getirdiği Kazak Gölü'nün simgesi kuğuların köpekler tarafından parÃ

GÜNDEM 18.11.2016 20:14:00 0
Belediyeden vahşet ile ilgili açıklama geldi

MESİRE ALANLARINA BESLENME VE SU ODAKLARI KURDUK

 

Kazak Gölü’nde yaşanan vahim olaydan, Marmara Haber Gazetesi’nde çıkan haber vasıtasıyla bilgi sahibi olduklarını belirten Kapaklı Belediyesi yetkilileri, “Söz konusu olayı gazeteniz aracılığı ile bizler de derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Özellikle belirtmek isteriz ki Kazak Gölü Mesire Alanımızdaki sokak hayvanlarının kaderine terk edilmesi ya da aç bırakılması söz konusu değildir. Sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanların beslenmesi için Kazak Gölü ve İkiz Göller Mesire Alanlarımıza otomatik yemleme makinesi ile suluktan oluşan beslenme ve su odakları kurduk” dedi.

 

GÖREVLİLER NE YAPIYORDU?

 

Kazak Gölü ve İkiz Göller Mesire Alanlarına kurulan beslenme ve su odaklarına düzenli olarak mama bırakıldığını ifade eden Kapaklı Belediyesi yetkilileri, “Bu konu ilgili müdürlüğümüz tarafından dikkatli bir şekilde takip edilmektedir. Ayrıca mesire alanlarımızdaki kanatlı hayvanların da bakım ve beslenmeleri düzenli olarak yapılmaktadır” denildi. Kapaklı Belediyesi konuyla ilgili bu açıklamaları yaparken; akıllara “Köpekler kuğuları parçalarken görevliler ne yapıyordu?” sorusunu getirdi.

 

Haber / Gökhan TEKER