Emrah Meloğlu'na hayranlarından tam not

Kapaklı ve Çerkezköy'ün tanınmış sanatçısı Emrah Meloğlu'nun 'Anahtar' isimli ilk albümünün tanıtım gecesi önceki gün saat 20.00'da Hawthorn Otel'de gerçekl

GÜNDEM 18.11.2016 20:11:00 0
Emrah Meloğlu

Emrah Meloğlu geceye katılan hayranlarını kapıda karşıladı ve hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi.  Hayranlarının sanatçının Anahtar isimli albümünü imzalı alma şansına sahip olduğu gecede sanatçı Meloğlu’nun da heyecanlı olduğu gözlendi.

 

“ÇOK ÇALIŞTIK”

 

Çok sayıda davetlinin salonu doldurduğu tanıtım gecesinde sahneye çıkan sanatçı Emrah Meloğlu, geceye albümünün çıkış şarkısı Anahtar’ı söylerek başladı. Şarkının ardından geceye katılan başka Belediye Başkanı İrfan Mandalı, saz üstatları ve sanatçılar olmak üzere herkese teşekkür etti. Meloğlu konuşmasında albümüne uzun bir çalışma sürecinin ardından böyle güzel bir geceyle nokta koymasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Tanıtım gecesinde sanatçıya küçük bir de sürpriz hazırlanmıştı. Emrah Meloğlu’nun konuşmasının ardından sahneye gelen pasta şaşkın ve mutlu anların yaşanmasına neden oldu.

 

MANDALI’DAN TAM DESTEK

 

Pasta kesiminin ardından plaket törenine geçildi. Törende, desteklerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve albüme katkısı olan isimlere plaketleri takdim edildi. İrfan Mandalı plaketini almak üzere geldiği sahnede konuşma yaptı. Emrah Meloğlu’nun kendisini ulusal anlamda da kanıtladığını söyleyen Mandalı, “Klipi Kral TV’de yayınlanmaya başladı. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

MELOĞLU HAYRANLARI UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

 

Kısa birer konuşma yapan Prodüktör Rahmi Akkuş ve Söz Yazarı Funda Şen ise sanatçı Meloğlu’nun albümü için çok büyük emek verildiğini ve salonun dolu olmasının da bunun kanıtı olduğunu belirterek, Meloğlu’na başarılar dilediler. Plaket töreninin ardından tekrar sahneye çıkan sanatçı Emrah Meloğlu, albümündeki parçaları seslendirdi. Söz yazarı Funda Şen’in de sahneye çıktığı gecede sanatçının sevenleri unutulmaz bir gece yaşadı.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN