Aç kalan köpekler kuğuları parçaladı

Kapaklı'da aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilmek amacıyla Kazak Gölü Mesire Alanı'na giden vatandaşlar, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Kazak Gölü'nün sembolü haline g

GÜNDEM 17.11.2016 21:03:00 0
Aç kalan köpekler kuğuları parçaladı

VATANDAŞLAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

 

Kapaklı sakinleri günlük hayatın stresinden bir an olsun uzaklaşabilmek için her zaman olduğu gibi yine aileleri ile birlikte Kazak Gölü Mesire Alanı’nın yolunu tuttu. Fakat vatandaşlar, Kazak Gölü’nde kendilerini bekleyen korkunç manzaradan habersizdi. Kazak Gölü’ne her gittiklerinde izlemeye doyamadıkları, bölgenin adeta sembolü haline gelen kuğuları parçalanmış bir halde göl kenarında bulan Kapaklı sakinleri neye uğradıklarını şaşırdı.

 

YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ?

 

Dinlenmek için gittikleri Kazak Gölü’nde köpeklerin kuğuları parçalayıp yediğini gören vatandaşlar korkunç manzaraya adeta isyan etti. Kuğuların, Kazak Gölü’nün sembolü haline geldiğini kaydeden vatandaşlar, “Yetkililer nerede? Bu hayvanları buraya bırakmakla iş bitiyor mu? Buranın bir yetkilisi yok mu? Saatlerdir buradayız, fakat herhangi bir yetkili göremedik. Bu hayvanlara yazık günah değil mi?” diye serzenişte bulundu.

 

Haber / Gökhan TEKER